DeNOx Mini SCR: Ons Best Verkochte Product

Onze DeNOx Mini SCR is het kroonjuweel van onze productlijn en het meest populaire product onder onze klanten. Dit geavanceerde systeem is ontworpen om maximale prestaties te leveren in de meest uitdagende omstandigheden, met een indrukwekkende NOx-reductie tot 99%.

Compact en Veelzijdig Ontwerp

De DeNOx Mini SCR is bijzonder klein opgezet, wat betekent dat hij vrijwel overal kan worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om beperkte ruimtes in industriële omgevingen of moeilijk bereikbare locaties, onze Mini SCR past perfect. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat om het systeem in bijna onmogelijke situaties te plaatsen, zonder concessies te doen aan de efficiëntie of effectiviteit.

Precieze Berekeningen en Optimalisatie

Voor elke installatie wordt vooraf nauwkeurig berekend hoeveel ureuminspuiting nodig is om de opgelegde NOx-waarden te behalen, zelfs bij volledig vermogen. Deze berekeningen omvatten ook het bepalen van het benodigde aantal SCR-lagen om optimale resultaten te garanderen. Met deze gedetailleerde aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten altijd voldoen aan de strengste milieunormen.

Innovatieve 3D Planning

Bij ReduNOx geloven we in transparantie en nauwkeurigheid. Daarom bieden we onze klanten gedetailleerde 3D-tekeningen voorafgaand aan de installatie. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe de installatie eruit zal zien en functioneert. Het gebruik van 3D-modellen zorgt ervoor dat iedereen, van ontwerp tot installatie, exact weet wat te verwachten en hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Complete Oplossing met Eigen Randapparatuur

Naast de Mini SCR leveren we ook alle noodzakelijke randapparatuur in eigen beheer. Dit omvat ureum tanks, compressoren en ureum pompen. Door deze cruciale componenten zelf te beheren, kunnen we een naadloze integratie en optimale prestaties van het gehele systeem garanderen.

Waarom Kiezen voor de DeNOx Mini SCR?

  • Maximale NOx-reductie: Tot 99% vermindering van NOx-uitstoot.
  • Compact ontwerp: Geschikt voor installatie in de kleinste en moeilijkste ruimtes.
  • Nauwkeurige planning: Vooraf berekende ureuminspuiting en SCR-lagen.
  • 3D-visualisatie: Gedetailleerde tekeningen voor duidelijke projectverwachtingen.
  • Eigen randapparatuur: Volledige controle en integratie van ureum tanks, compressoren en pompen.

Bij ReduNOx staan we klaar om u te helpen uw emissies te verminderen en tegelijkertijd uw operationele efficiëntie te verhogen. Onze DeNOx Mini SCR is de perfecte keuze voor bedrijven die streven naar duurzaamheid zonder in te boeten aan prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw milieudoelstellingen kunnen realiseren.

Scroll naar boven