Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Onderhoud en service

Onderhoud, service en reparatie

Naast de bouw en installatie van rookgasreinigers op maat, biedt ReduNOx ook service aan uw WKK installatie en rookgasreiniger. Denk hierbij aan ondersteuning bij onderhoud en storingen aan uw WarmteKrachtKoppeling. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten, wat betekent dat wij voor u klaar staan wanneer er storingen zijn aan uw WKK installatie of rookgasreiniger. Ook het periodieke onderhoud, ten behoeve van het optimaal functioneren van uw WKK installatie, kunt u aan ons toevertrouwen.

DENOx / rookgasreiniger

onderhoud en storingenIs er in uw bedrijf een DENOx of andere rookgasreiniger voor uw WKK installatie geïnstalleerd? Dan bent u bij ReduNOx aan het juiste adres voor het onderhoud en reparatie daarvan. Wij hebben ervoor gekozen om te werken met de merken FertiCO2 en ReduNOx. Deze rookgasreinigers worden door ons geheel op maat, om de WKK installatie heen gebouwd. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis maken dat wij een echte specialist zijn binnen dit vakgebied. Wilt u meer weten over onze werkwijze op het gebied van rookgasreinigers of een onderhoudscontract afsluiten? Neem dan graag contact op.

Complexe storingen?

Zijn er complexe storingen aan uw WKK installatie of verbrandingsmotor? Voor ons is dat geen enkel probleem. De vakmensen van ReduNOx zijn erin gespecialiseerd om ook dergelijke storingen op te lossen. Ons team heeft een ruime ervaring met de reparatie van de gangbare besturingen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij doen u graag een passend voorstel, zoals een uitgebreid servicecontract of service en reparatie op regiebasis. U kunt op ons rekenen!

Verouderde besturing?

Als de besturing van een WKK installatie niet meer up-to-date is, kan dit gevolgen hebben voor de bedrijfszekerheid van de WarmteKrachtKoppeling. Er is dan niet alleen een grotere kans dat er storingen optreden, maar als er een storing optreedt aan een onderdeel dat niet meer leverbaar is, kan de WKK installatie mogelijk langere tijd niet functioneren. Met een recent besturingssysteem kunt u de kans daarop aanzienlijk verkleinen. Bovendien kunt u dan profiteren van de laatste technieken, waarbij u de status van uw WKK installatie op uw smartphone of tablet kunt bekijken.

Extra service aan uw WKK installatie

Voor de volgende diensten kunt u ook bij ReduNOx terecht:

Graag horen wij van u, zodat wij u op de juiste manier kunnen ondersteunen. ReduNOx is een echte specialist in rookgasreiniging en levert maatwerk en professionaliteit. Onderhoud en service nodig? Mail naar info@redunox.com of bel met +31 (0)6 278 98 936.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.