Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
WKK warmtekrachtkoppeling

Rookgasreiniger om de WKK installatie heen

ReduNOx bouwt rookgasreinigers op de WKK warmtekrachtkoppeling installatie. Het is vakmanschap op maat. Een WKK (warmtekrachtkoppeling) is een verbrandingsmotor die energie verbrandt en levert voor instanties. Denk hierbij aan ziekenhuizen, stookinstallaties, kwekers, packagers en bouwers van motoren. Rookgasafvoer of rookgasreiniging is speciaal daarvoor ontworpen, om de schadelijke stoffen die worden uitgestoten om te zetten. Bij schadelijke stoffen kunt u denken aan stikstofoxiden (NOx), koolstofmonoxide (CO) en onvolledig verbrande koolwaterstoffen (etheen, C2H4).

WKK Warmtekrachtkoppeling

WKK warmtekrachtkoppelingHet omzetten van de schadelijke stoffen in een WKK is beter voor het milieu en voor uw portemonnee. De rookgasreinigers van ReduNOx zijn danig effectief ingesteld dat deze stoffen worden omgezet in schonere stoffen, zoals stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2) en water (H2O). Energie winning op maat, uw eigen energie centrale. Naast het programmeren en installeren van rookgasreinigers op maat, kunt u bij ons ook terecht voor het periodieke onderhoud van de WKK installatie.

DENOx

De meeste bedrijven bouwen de rookgasreiniger om de WKK heen, terwijl wij de installatie erop bouwen. Dit maakt ons onderscheidend. Ook leveren wij DENOx installaties. Deze haalt 85% van de stikstofoxiden uit de schadelijke rookgassen, dit gebeurt middels een katalysator. De uitstoot van stikstofoxide neemt af, waar het milieu en uw leefomgeving zeker baat bij hebben. DENOx verkopen wij als HuHES DENOx. Zoekt u een betrouwbare partner voor onderhoud en service van uw DENOx installatie? Neem contact op met ReduNOx.

Contact over installatie en onderhoud

Wil u meer weten over de mogelijkheden die ReduNOx biedt voor het programmeren, installeren of onderhoud van uw warmte-krachtkoppeling? Bel ons op +31 (0)6 278 98 936 of stuur een e-mail naar info@redunox.com. Wij kunnen u ook op de hoogte stellen over de ontwikkelingen van de Emissie eisen, zoals gesteld door de overheid. De gemotiveerde medewerkers van ReduNOx zijn SCIOS scope 6 gecertificeerd en up to date in hun vakgebied.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.