Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
WKK tuinbouw installatie

WKK tuinbouw installatie

Bent u een tuinder en heeft u interesse CO2 bemesting door een WKK tuinbouw installatie? Redunox heeft jarenlang ervaring in het aanleggen en onderhouden van WKK installaties voor kwekers!

Rookgasreiniging op maat

Bij ReduNOx bent u verzekerd van de beste service. Wij bouwen namelijk rookgasreiniging op WKK tuinbouw installaties op maat. Daarbij bouwen wij de installatie niet om de WKK heen maar er op. Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende specifieke producten van merken als FertiCO2. FertiCO2 is een systeem dat speciaal gericht is op het doseren van CO2 in de tuinbouw. Hiermee is het gemakkelijker om uw gewassen door middel van C02 te bemesten.

Het belang van rookgasreiniging

Een WKK installatie heeft veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen op energie kosten. Een WKK installatie geeft echter wel rookgassen af. Deze rookgassen zijn schadelijk voor het milieu. Om dit te voorkomen moeten ze dus gereinigd worden. Dit kan door het gebruik van een rookgasreiniger. Deze rookgasreiniger moet aan hoge emissie eisen voldoen. Een eenvoudige oplossing waarbij men voorkomt dat de schadelijke stoffen in het milieu terecht komen is het plaatsen van een speciale rookgasreiniger. Deze rookgasreiniger bevat een katalysator die de schadelijke gassen reinigt. Tijdens deze reiniging komt er ook CO2 vrij die gebruikt kan worden om kassen te bemesten.

Onderhoud

Naast het leveren van rookgasreinigers kan ReduNOx u ook van dienst zijn bij het leveren van onderhoud. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het onderhouden van zowel WKK installaties als de bijbehorende rookgasreinigers. Wij kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn bij zowel het onderhoud als bij storingen. Bij ReduNOx kunt u er dan ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de deskundige service van ReduNOx!

Meer weten

Wilt u meer weten over de services van ReduNOx of over de voordelen van een WKK tuinbouw installatie? Neem dan contact met ons op! Bel naar 06278 98 936 of stuur een mail naar info@redunox.com.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.