Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
WKK in Amsterdam

Op zoek naar een professioneel montage en onderhoudsbedrijf voor uw WKK in Amsterdam? ReduNOx kan u helpen!

Rookgasafvoer en reiniging op maat

Wilt u er graag voor zorgen dat uw WKK installatie voldoet aan de hoge emissie eisen? Dat kunt u door een rookgasreiniger te laten installeren. Een rookgasreiniger bevat een katalysator die de schadelijke uitstoot van uw WKK omzet in onschadelijke stoffen zoals onder andere koolstofdioxide (CO2) en water (H2O). Gebruik maken van een rookgasreiniger is niet alleen goed voor het milieu maar kan ook andere voordelen hebben. Wanneer u bijvoorbeeld een glas- of tuinbouwbedrijf heeft kunt u er voor kiezen om met behulp van uw rookgasreiniger uw kas te bemesten met de vrijgekomen CO2. Bij ReduNOx bouwen wij elke rookgasreiniger op maat. Door gebruik te maken van onze vakkennis zorgen wij er voor dat uw installatie voldoet aan de laatste wettelijke eisen.

Onderhoud van WKK in Amsterdam

Bij ReduNOx hebben wij zowel ervaring met het onderhouden van WKK installaties die draaien op aardgas als met Bio-WKK installaties. Deze laatstgenoemde draait op mest of organisch afval en vraagt derhalve meer kennis dan een doorsnee WKK installatie. Wij kunnen u dus niet alleen ten dienst zijn bij het onderhouden van een doorsnee WKK installatie maar ook bij complexere installaties.

De beste service

Wilt u er van verzekerd zijn dat uw WKK installatie en reiniger te allen tijde goed blijven functioneren? Dan kunt u er voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten bij ReduNOx. Wij staan dan altijd paraat om storingen aan uw WKK installatie te verhelpen. Ook zorgen wij er graag voor dan dat uw WKK installatie optimaal blijft functioneren door periodiek onderhoud te plegen.

Andere services

Wilt u graag uw WKK installatie in Amsterdam een keer goed na laten kijken? Ook dat kan bij ReduNOx. Onze vakmensen hebben ervaring met het repareren en onderhouden van de gangbare besturingssystemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld generator inspecties, elektrisch onderhoud en oliebemonsteringen voor u uitvoeren.

Meer weten?

Heeft u interesse in het installeren van een rookgasreiniger of een van de services van ReduNOx? Mail dan naar info@redunox.com of bel +31 (0)6 278 98 936.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.