Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
WKK Aalsmeer

WKK Aalsmeer

ReduNOx verkoopt rookgasreinigers op maat, die worden gebouwd op de WKK (WarmteKrachtKoppeling) installatie. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer en zijn u graag van dienst bij het bouwen van de rookgasreiniger. Ongeacht de branche, wij ontwerpen en bouwen de rookgasreiniger geheel op maat voor uw WarmteKrachtKoppeling. U kunt rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Meer weten over een rookgasreiniging en een WKK en bent u in Aalsmeer gevestigd? Ook wij zijn in Aalsmeer gevestigd en zijn dus altijd bij u in de buurt. Neem daarom vrijblijvend contact op met ReduNOx voor alle informatie over rookgasreinigers op maat.

Wat is rookgasreiniging?

wkk aalsmeerRookgasreiniging is niet meer dan het reinigen van de schadelijke stoffen en onvolledig verbrande koolwaterstoffen, die een WKK uitstoot. WKK is de afkorting voor warmtekrachtkoppeling, een verbrandingsmotor.

Wie maken er gebruik van?

ReduNOx werkt onder andere voor de volgende branches, zowel landelijk als met internationale partners:

  • Kwekers;
  • Stookinstallaties;
  • Packagers en motoren bouwers;
  • Ziekenhuizen.

Welke schadelijke stoffen zet een rookgasreiniger om?

Door een WKK worden schadelijke stoffen uitgestoot,  zoals stikstofoxiden (NOx), koolstofmonoxide (CO) en onvolledig verbrande koolwaterstoffen (etheen, C2H4). Deze schadelijke componenten worden door een rookgasreiniger omgezet in de veel minder schadelijke stoffen zoals stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2) en water (H2O).

WKK Aalsmeer

Heeft u interesse in rookgasreiniging op maat, of onderhoud en service aan uw WKK installatie en rookgasreiniger? Wij zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op en maak een afspraak, stuur een e-mail naar info@redunox.com, of bel voor meer informatie naar +31 (0)6 278 98 936. De medewerkers van ReduNOx zijn echte vaklieden, gespecialiseerd en goed opgeleid. Bovendien werken wij met passie!

Besturingssysteem op maat

Ook voor een besturingssysteem voor uw WKK kunt u bij ons terecht. Zowel het upgraden/ updaten van een verouderd besturingssysteem, als voor een geheel nieuwe besturing. Hierbij kijken wij nauwkeurig wat de functies moeten zijn, en middels een app of smartphone wordt u op de hoogte gehouden. Denk aan de status van de WKK installatie en het vermelden van storingen.

Onderhoud en reparatie

Voor het z.s.m. herstellen van storingen en onderhoud aan de WKK/ rookgasreiniger kunt u een contract met ons afsluiten. Zowel eenmalig als periodiek. Neem contact op met ReduNOx in Aalsmeer!

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.