Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Warmtekrachtkoppeling

Warmtekrachtkoppeling

Wenst u vakmanschap op maat? Dan hoeft u niet verder te zoeken! ReduNOx is specialist wat betreft programmeren, installeren en onderhoud van rookgasreinigers om de WKK installatie heen. Wat is een warmtekrachtkoppeling? Een WKK is een verbrandingsmotor die zeer efficiënt energie verbrandt. Deze gewonnen energie wordt geleverd aan instanties zoals kwekers, motoren bouwers, packagers, ziekenhuizen en stookinstallaties.

De omzetting van schadelijke stoffen

warmtekrachtkoppeling besturingssysteemFeitelijk is het zo dat een warmtekrachtkoppeling schadelijke stoffen zoals stikstofoxiden (NOx), koolstofmonoxide (CO) en onvolledig verbrande koolwaterstoffen (etheen, C2H4) uitstoot en omzet. Dit leidt tot schonere stoffen zoals stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2) en water (H2O). Dit is zowel gunstig voor het milieu als voor de portemonnee! Neem contact op met ReduNOx in Aalsmeer voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden. Ook bij de ontwikkeling van het besturingssysteem kunnen wij u helpen.

Energie winnen op maat

Wat wij leveren is in feite niets meer dan energie winning op maat. Onze specialistische medewerkers bekijken per situatie wat de beste opties zijn qua techniek. Zo leveren wij ook DENOx installaties, welke middels een katalysator 85% stikstoffen uit schadelijke rookgassen haalt. Het resultaat is dat de uitstoot van stikstofoxide afneemt. Hier heeft het milieu, en wij als mens dus ook, zeker baat bij. Iedere medewerker van ReduNOx is SCIOS scope 6 gecertificeerd en volledig op de hoogte binnen het vakgebied.

Uw betrouwbare partner voor onderhoud en service

Bij ReduNOx kunt u uitstekend terecht voor het ontwikkelen van een besturingssysteem. En natuurlijk ook voor service en onderhoud van uw DENOx installatie. Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Bel dan naar +31 (0)6 278 98 936 of mail naar info@redunox.com. Dan komen onze experts op afspraak bij u langs voor het onderhoud van de rookgasreiniger. Maar zeker ook bij storingen zijn wij bereikbaar, oftewel, service op maat. ReduNOx is gevestigd in Aalsmeer en actief in heel Nederland.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.