Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreiniging WKK installatie

Rookgasreiniging WKK installatie

WKK staat voor warmtekrachtkoppeling en is in feite een verbrandingsmotor. Kwekers, ziekenhuizen, stookinstallaties, motoren bouwers en packagers maken gebruik van verbrandingsmotoren / WKK installaties. Een verbrandingsmotor stoot schadelijke stoffen uit zoals stikstofoxiden (NOx), koolstofmonoxide (CO) en onvolledig verbrande koolwaterstoffen (etheen, C2H4). Daarvoor dient de installatie van een passende rookgasafvoer- en reiniging.

Rookgasafvoer- en reiniging op een warmtekrachtkoppeling unit

Rookgasreiniging WKK installatieHet beperken van de uitstoot van schadelijke stoffen is zowel belangrijk voor de leef- of werkomgeving als voor het milieu. Daarvoor biedt ReduNOx B.V. professionele oplossingen, namelijk rookgasreinigers op maat. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK installatie. De installatie wordt er niet omheen gebouwd, zoals veel andere bedrijven dat wel doen. Op deze manier worden schadelijke componenten omgezet in onschadelijke stoffen zoals stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2) en water (H2O). Heeft u interesse in rookgasreiniging WKK installatie, neem contact op met ReduNOx B.V.

DENOx installatie

DENOx staat voor Verminderen van NOx (stikstofoxide). Een DENOx installatie haalt via een katalysator 85% van de stikstofoxiden uit rookgassen. Hierdoor neemt de uitstoot van stikstofoxide (NOx) af. ReduNOx B.V. zet DENOx in de markt als HuHES DENOx. Voor onderhoud en service van uw DENOx installatie bent u bij ons aan het juiste adres. De merken die wij verkopen en onderhouden zijn FertiCO2 en ReduNOx.

Emissie eisen rookgasreinigers

Heeft u vragen over de nieuwe regelgeving uit het Activiteitenbesluit 3.2.1? Neem dan contact op met ReduNOx B.V. Wij voorzien u graag van advies over de nieuwste ontwikkelingen van de Emissie eisen en op het gebied van rookgasreinigers. Alle specialisten bij ReduNOx zijn SCIOS scope 6 gecertificeerd en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naar aanleiding van de nieuwe eisen in het Activiteitenbesluit hebben wij een speciale Mini DENOx ontwikkeld met onze partner in Duitsland. Voor vragen kunt u bellen naar +31 (0)6 278 98 936 of een e-mail sturen naar info@redunox.com. Wij helpen u graag verder.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.