Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreiniging IJsselstein

Rookgasreiniging IJsselstein en de regio

ReduNOx is gespecialiseerd in het bouwen en installeren van rookgasreinigers op maat. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer, en werken in de gehele regio en landelijk. ReduNOx is specialist in het bouwen van rookgasreinigers en de ontwikkeling van een goed besturingssysteem. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met ReduNOx of bel naar +31 (0)6 278 98 936.

Besturingssysteem rookgasreinigers

Wij kunnen een verouderd besturingssysteem upgraden naar de nieuwste technologie. Een up-to-date besturingssysteem is essentieel voor het ontvangen van actuele informatie, zoals storingen. Uiteraard kunnen wij ook een geheel nieuw systeem ontwikkelen. Heeft u een smartphone, dan kunt u een app installeren welke de laatste updates weergeeft. Zo bent u continue op de hoogte van de status van de WKK installatie.

Wat is rookgasreiniging?

Rookgasreiniging draagt bij aan het beperken van de uitstoot van schadelijke stoffen. U kunt zich voorstellen dat dit belangrijk is voor zowel de leef- en werkomgeving, als het milieu. Tijdens de reiniging worden schadelijke componenten omgezet in onschadelijke stoffen. Deze vorm van energie opwekken levert nieuwe energie op, welke te gebruiken is. U kunt bij ons terecht voor rookgasreiniging IJsselstein, Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen en de gehele regio.

Professionele oplossingen

ReduNOx biedt professionele oplossingen als het gaat over service en onderhoud van WKK installaties, rookgasreinigers (het ontwikkelen ervan) en besturingssystemen. Wij zijn dienstbaar voor verschillende branches zoals motoren bouwers en packagers, ziekenhuizen, kwekers en stookinstallaties. ReduNOx is expert in energie opwekken op een duurzame en efficiënte manier. Dat levert veel voordeel op! Neem contact op, de medewerkers van ReduNOx zijn echte specialisten en gaan vakbekwaam te werk.

Contact rookgasreiniging IJsselstein e.o.

Wilt u graag een afspraak maken en advies op maat? Dan staan wij graag voor u klaar met maatwerk. De beste oplossing voor u, daar gaat het om! Neem contact met ons op, stuur een e-mail naar info@redunox.com, of bel naar +31 (0)6 278 98 936.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.