Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreiniging Amsterdam

Rookgasreiniging Amsterdam

Rookgasreiniging is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om de rookgassen van een WKK installatie te zuiveren. In heel Europa wekken fabrieken en energiecentrales energie op uit afval en biomassa, voor een efficiënte besparing op meerdere gebieden. ReduNOx is expert in rookgasreiniging en bouwt rookgasreinigers op maat voor diverse branches in heel Nederland. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en besparingen die voort kunnen vloeien uit een optimale rookgasreiniging.

Maatwerk in beperking rookgassen

Rookgasreiniging AmsterdamDe aanpak van de specialisten van ReduNOx is persoonlijk, professioneel en servicegericht. Wij informeren u graag hierover of we maken een afspraak. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, hebben een ruime ervaring op het gebied van WKK installaties en rookgasreiniging, ook zorgen ze dat op de hoogte te blijven van de laatste- en de huidige ontwikkelingen. Wij gaan voor maatwerk ter bevordering van de bedrijfscontinuïteit. Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften vanuit de overheid en de branche.

Metingen en onderhoud

Naast het bouwen van rookgasreinigers op de WKK installatie, verrichten onze specialisten ook metingen, reparaties en afstellingen aan de rookgasreiniger. De meeste onderdelen hebben wij in huis en wanneer iets niet op voorraad is, bestellen wij de onderdelen voor u. Een goed onderhouden rookgasreiniger zorgt voor een betere opbrengst. Metingen aan de rookgasinstallatie geven inzicht in de kwaliteit van het systeem, zo kunnen mogelijke storingen vooraf voorkomen worden. Voor meer informatie of het direct verhelpen van een storing, neemt u contact met ons op.

Revisies en reparaties aan WKK installaties

Zowel voor onderhoud, service, revisie als reparatie kunt u prima bij ons terecht. Dit kan snel bij u ter plaatse of in onze werkplaats in Aalsmeer, waar wij een ruime locatie hebben. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de materialen waar wij mee werken in goede conditie zijn, en ook geschikt voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden. Zo staan wij altijd paraat!

Contact over rookgasreiniging Amsterdam

Wilt u meer weten over onze manier van werken, of een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@redunox.com, of bel naar +31 (0)6 278 98 936.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.