Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreinigers op maat

Rookgasreinigers op maat op WKK installaties

ReduNOx bouwt de rookgasreiniger op de WKK installatie op maat, de installatie wordt er niet omheen gebouwd. Een rookgasreiniger heeft als doel de uitlaatgassen van een verbrandingsmotor te reinigen. Wij leveren besturingspanelen van rookgasreinigers aan diverse opdrachtgevers in Nederland, in uiteenlopende industriële sectoren. Het feit dat wij de rookgasreinigers op maat bouwen, maakt ReduNOx onderscheidend.

Merken die wij verkopen en onderhouden

ReduNOx werkt met specifieke producten, waar andere bedrijven niet mee werken. De rookgasreinigers die wij op maat bouwen zijn o.a. van FertiCO2 en ReduNOx. FertiCO2 is een systeem als rookgasreiniger voor CO2 dosering in de tuinbouw, voor bijvoorbeeld het bemesten van gewassen. ReduNOx is een mini SCR (Selective Catalytic Reduction) systeem, voor de nabehandeling van rookgassen met een katalysator. De rookgassen die een verbrandingsmotor afgeeft zijn schadelijk. Daarom is de juiste rookgasafvoer- en reiniging essentieel voor het milieu.
fertico-co2-doseringReduNOx

Storingen en onderhoud aan WKK installaties

Naast de verkoop van rookgasreinigers en het bouwen van installaties op maat, kunnen wij u ook van dienst zijn bij storingen en service aan WKK’s. Wilt u een onderhoudscontract voor onderhoud aan een warmtekrachtkoppeling? ReduNOx stelt zich flexibel op, u kunt bij ons terecht voor een (uitgebreid) servicecontract of alles op regiebasis. Neem contact op met ReduNOx voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.

Wat maakt ReduNOx onderscheidend?

  • Rookgasreiniging en rookgasafvoer op maat;
  • Hele specifieke producten, die andere bedrijven niet hebben;
  • Veel kennis van de rookgasreiniging markt;
  • Jarenlange ervaring;
  • Compagnons in Duitsland met 70 jaar ervaring;
  • Met rookgasreiniging energie opwekken en energie besparen.

Meer informatie over onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ReduNOx? Wilt meer weten over rookgasafvoer en rookgasreiniging, paneelbouw, verschillende systemen, WKK onderhoud, biogasmotoren, stortgas motoren en de voordelen die u kunt behalen? Bel ons dan op +31 (0)6 278 98 936 of stuur een e-mail naar info@redunox.com.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.