Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreiniger voor stortgas motoren

Rookgasreiniger voor stortgas motoren

Als u gebruik maakt van een WKK-systeem dan kunt u ook stortgas gebruiken als brandstof voor uw motor. Stortgas ontstaat door afbraak van organische resten in afval. Door dit als brandstof voor uw motor te gebruiken werkt u mee aan een beter milieu. Zo bent u al goed op weg wat betreft duurzaam ondernemen. Het kan echter nog beter door een rookgasreiniger te laten installeren op uw WKK-systeem. Zo kunt u de schadelijke gassen die vrijkomen tijdens het verbranden van stortgas omzetten in niet-schadelijke stoffen. Graag vertellen we u meer over een rookgasreiniger voor stortgas motoren!

Milieubewust ondernemen met een rookgasreiniger voor stortgas motoren

Als u uw stortgas motor wil gebruiken, en tegelijkertijd nog duurzamer wilt ondernemen, is het slim om een rookgasreiniger te laten installeren op uw WKK-systeem. Verbrandingsmotoren zorgen namelijk voor een hoge uitstoot van schadelijke stikstofoxiden. Doordat met een rookgasreiniger de stoffen onschadelijk worden gemaakt die de stortgas motor uitstoot zorgt u voor een goede bijdrage aan het gezond houden van het milieu. Ook zorgt u zo voor een betere leef- of werkomgeving voor u en uw personeel.

Schadelijke stoffen van een stortgas motor onschadelijk maken

U kunt door middel van een rookgasreiniger de schadelijke stoffen omzetten in niet-schadelijke stoffen. Dit komt omdat een rookgasreiniger door middel van een katalysator zo een 85% van de stikstofoxiden uit rookgassen haalt. Dat proces wordt SCR (Selective Katalytische Reductie) genoemd. Deze schadelijke stikstofoxiden worden dan omgezet in niet schadelijke stoffen als stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2) en water (H2O).

Heeft u interesse in een rookgasreiniger van Redunox?

Indien u interesse heeft in een rookgasreiniger kunt u natuurlijk voor ons kiezen als bedrijf die dit voor u kan regelen. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK-installatie en niet eromheen. Wij hebben veel kennis en ervaring gezien wij al jarenlang op de markt zijn met onze diensten. Daarnaast doen we ook onderhoud en reparatie van rookgasreinigers. Voor meer informatie over de aanschaf van een rookgasreiniger of reparatie of onderhoud kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.