Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreiniger onderhoud

Het is van enorm belang om uw rookgasreiniger regelmatig van onderhoud te voorzien. Een groot voordeel van periodiek onderhoud is bijvoorbeeld dat u grote schades in de toekomst kan voorkomen. Bij een rookgasreiniger zijn er twee verschillende soorten onderhoud van toepassing, namelijk: elektrisch en motorisch onderhoud.

Een rookgasreiniger is een verbrandingsmotor die vaak lange tijd draait. Hierdoor zal de slijtage snel toenemen als er niet regelmatig onderhoud uitgevoerd wordt. Laat uw rookgasreiniger daarom onderhouden door ReduNOx!

De onderhoudsspecialisten van ReduNOx weten per machinetype welke onderhoudsintervallen van toepassing zijn. Tevens weten zij welke aandachtspunten hierbij belangrijk zijn. Zo bent u verzekerd van professioneel onderhoud en kan uw machine nog jaren mee.

Onze werkwijze

Het motorische onderhoud bevat een totale inspectie van mechanische en draaiende delen. Hierbij kijken we of er geen tekenen van slijtage of defecten zichtbaar zijn. Afhankelijk van het aantal draaiuren zullen er diverse werkzaamheden worden uitgevoerd.

Indien reparatie of onderhoudswerkzaamheden dusdanig groot en uitgebreid zijn, zullen wij de machine in overleg met u verplaatsen naar onze werkplaats. Hier kunnen wij revisie werkzaamheden uitvoeren en bijvoorbeeld lagers of andere slijtgevoelige motoronderdelen vervangen.

Wanneer we de rookgasreiniger verplaatsen naar onze werkplaats demonteren wij eerst de rookgasreiniger om deze makkelijker te kunnen transporteren. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd zal uw machine weer geplaatst en aangesloten worden. Vervolgens testen wij de rookgasreiniger op juiste werking.

Onderhoudscontract

Om uw machine in topconditie te houden is preventief onderhoud noodzakelijk. Op deze manier verkleint u de kans op uitval, verhoogde slijtage, storingen, en andere defecten. Bij Redunox kunt u terecht voor een onderhoudscontract. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw machine op zijn toppen blijft functioneren. Tevens kunnen we hierdoor grote schades en defecten voorkomen.

Met een onderhoudscontract kiest u voor periodiek onderhoud tegen een vast bedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Hiernaast weten onze specialisten precies welk tijdsinterval er per machine optimaal is. Zo kunnen we makkelijk de afspraken inplannen en heeft u ook hier geen omkijken naar.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u interesse in een onderhoudsbeurt voor uw rookgasreiniger of wilt u meer informatie over het laten onderhouden van uw rookgasreiniger? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien, en staan voor u klaar!

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.