Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasreiniger gebruiken

Rookgasreiniger gebruiken

Wanneer u een rookgasreiniger wilt gebruiken bent u bij ReduNOx aan het juiste adres. Wij zijn de ideale partner op het gebied van rookgasreiniging voor uw WKK (WarmteKrachtKoppeling). Door onze jarenlange ervaring kunnen wij oplossingen op maat aanbieden. We kijken graag samen met hoe u zo effectief en efficiënt mogelijk een rookgasreiniger kunt gebruiken. Dit kan zowel door de rookgasreiniger op uw WKK te bouwen, of door deze eromheen te plaatsen.

Wie gebruiken er al een rookgasreiniger?

ReduNOx heeft al meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van rookgasreiniging. Daarnaast hebben wij een netwerk met internationale partners met meer dan 70 jaar ervaring in de branche. Wij leveren besturingspanelen, rookgasreinigers en regelen het onderhoud aan diverse opdrachtgevers in Nederland, in diverse zakelijke branches. Wij leveren voornamelijk aan het volgende type klanten.

  • Kwekers;
  • Ziekenhuizen;
  • Zwembaden;
  • Stookinstallaties;
  • Motorenbouwers;
  • Packagers.

Mocht uw bedrijf hier niet tussen staan dan is dit geen enkel probleem. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden omtrent uw situatie. U kunt contact met ons opnemen via dit contactformulier.

Waarom kiezen voor ReduNOx?

Naast het bouwen van rookgasreinigers, installaties op maat en de daarbij behorende besturingspanelen bieden wij ook een onderhoudsservice. Wij gaan voor het totaalplaatje waarbij wij rekening houden met uw input. Door onze specifieke producten zijn wij uw oplossing op maat. Al onze specialisten zijn gecertificeerd waardoor wij op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt.

Naast de kennis hebben we ook de ervaring, want door een krachtig netwerk van internationale partners met maar liefst 70 jaar ervaring hebben wij al veel ervaring in het leveren van onze diensten.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een rookgasreiniger gebruiken of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op. Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.