Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasafvoer

Rookgasafvoer

Bij een rookgasreiniger is de rookgasafvoer van cruciaal belang. Het afvoeren van rookgas is van belang voor een aantal zaken. Allereerst blijft energie behouden. Tevens voorkomt het extra vervuilde lucht in het milieu. Zowel u, de maatschappij als het milieu hebben baat bij het afvoeren van rookgas. Schadelijke stoffen zijn onder andere stikstofoxiden, koolstofmonoxide en onvolledig verbrande koolwaterstoffen. Onze rookgasreinigers zetten schadelijke stoffen om in onschadelijke stoffen. Meer informatie of persoonlijk advies over rookgasafvoer? Neem gerust contact met ons op!

Rookgasreinigers voor verbrandingsmotoren

Wij bouwen rookgasreinigers voor WKK installaties op maat. Wij bouwen deze op de installatie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technologieën.

Als u kijkt naar de werking van een rookgasreiniger vindt als eerste SCR (Selectieve Catalytic Reduction) plaats. Hierbij worden schadelijke stoffen omgezet in niet schadelijke stoffen.

De afvoer van een verbrandingsmotor

Wat wij eigenlijk verzorgen is de afvoer van een verbrandingsmotor, bij het omzetten van schadelijke naar onschadelijke stoffen. Heeft u een WKK installatie en zoekt u een professionele en kundige partij voor de afvoer van rookgas? Dan zijn wij uw ideale partner. Op deze manier blijft uw WKK efficiënt en tevens milieuvriendelijk.

Onderhoud en service

Ook voor onderhoud en storingen zijn wij u uiteraard van dienst. Wij bieden service voor de WKK installatie, rookgasreinigers en verbrandingsmotor. Complexe storingen zijn geen enkel probleem, ReduNOx regelt het voor u. Ook voor kleine storingen kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Wanneer u meer informatie wilt over rookgasafvoer, het bouwen en installeren van een rookgasreiniger, paneelbouw en besturingssystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij hier alles van! Een goed werkende rookgasreiniger komt ten goede aan de bedrijfscontinuïteit.

Meer weten over rookgasafvoer? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over rookgasreiniging of heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan contact met ons op! Vul ons online contactformulier in of stuur een mail naar info@redunox.com. Wij helpen u graag verder.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.