Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren

Rookgasafvoer verbrandingsmotoren

Voor de rookgasafvoer van verbrandingsmotoren bent u bij ReduNOx aan het juiste adres. Zowel paneelbouw als onderhoud van rookgasreinigers voor verbrandingsmotoren, valt onder onze expertise. SCR (Selectieve Catalytic Reduction) is de eerste stap die plaatsvindt in het voorste deel van de rookgasreiniger. Het omzetten van schadelijke naar onschadelijke componenten zoals stikstof (N2), koolstofdioxide (CO2) en water (H2O).

SCR (Selective Catalytic Reduction)

Rookgasafvoer verbrandingsmotorenSCR is een chemisch proces dat wordt ingezet om rookgassen die ontstaan bij een verbrandingsproces, te ontdoen van stikstofoxiden (NOx). Het is een bewezen effectieve wijze, die tot 90% reductie behaald. SCR passen wij toe bij de opbouw van rookgasreinigers, het is het begin van de omzetting naar onschadelijke stoffen.

Uitstoot verbrandingsmotor beperken

Zowel voor leef- en werkomgeving als voor het milieu, is het belangrijk de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. Verbrandingsmotoren hebben een hoge uitstoot, daarom is de efficiëntie van de rookgasafvoer zo belangrijk. ReduNOx biedt met de rookgasreinigers op maat, effectieve en efficiënte oplossingen. Bent u geïnteresseerd in rookgasreiniging op maat? Neem dan contact op met ReduNOx, wij helpen u graag verder.

Paneelbouw en onderhoud

ReduNOx bouwt de rookgasreinigingsinstallatie op de WKK installatie en niet eromheen. Dit is echt maatwerk, waarin wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Het opbouwen van het paneel gebeurt volgens de nieuwste technieken en wordt afgestemd op de vraag die er is vanuit het bedrijf. Een efficiënte rookgasreiniger bevordert de bedrijfscontinuïteit. Ook voor onderhoud en reparatie van uw rookgasreiniger kunt u contact opnemen met ReduNOx.

Meer over rookgasafvoer verbrandingsmotoren?

Wilt u graag meer informatie of advies over rookgasafvoer op maat? Zoekt u een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw WKK installatie? Bel ons op +31 (0)6 278 98 936 of stuur een e-mail naar info@redunox.com. Wij nemen graag uw vragen door, om zo tot de beste rookgasreiniging oplossing te komen.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.