Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Het is van enorm belang om uw rookgasreiniger regelmatig van preventief onderhoud te voorzien. Uiteraard zegt het woord het al, maar met preventief onderhoud voorkomt u grote schades in de toekomst. We kunnen dit onderhoud opdelen in twee verschillende soorten, namelijk: elektrisch en motorisch onderhoud.

Een rookgasreiniger is een verbrandingsmotor die vaak lange tijd draait. Hierdoor zal de slijtage snel toenemen als er niet geregeld onderhoud gepleegd wordt. Laat uw rookgasreiniger daarom onderhouden door ReduNOx!

De onderhoudsspecialisten van ReduNOx weten per machinetype welke onderhoudsintervallen van toepassing zijn en welke aandachtspunten hierbij belangrijk zijn. Zo bent u verzekerd van professioneel onderhoud en bedrijfszekerheid van uw machine.

Motorisch onderhoud

Het motorische onderhoud bevat een totale inspectie van mechanische en draaiende delen. Hierbij kijken we of er geen buitensporige slijtagepatronen of defecten zichtbaar zijn. Afhankelijk van het aantal draaiuren zullen diverse onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Indien reparatie of onderhoudswerkzaamheden dusdanig groot en uitgebreid zijn, zullen wij dit in overleg met u verplaatsten naar onze werkplaats. Dit zijn bijvoorbeeld revisie werkzaamheden of het vervangen van lagers en andere slijtgevoelige motoronderdelen.

Hierbij demonteren wij de rookgasreiniger en transporteren wij deze naar onze werkplaats om hier de werkzaamheden uit te voeren. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd zal uw machine weer geplaatst en aangesloten worden. Vervolgens testen wij de rookgasreiniger op juiste werking.

Onderhoudscontract

Om uw machine in topconditie te houden is preventief onderhoud noodzakelijk. Op deze manier verkleint u de kans op uitval, verhoogde slijtage, storingen, en andere defecten. Bij Redunox kunt u terecht voor een onderhoudscontract. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw machine op zijn toppen blijft functioneren en kunnen we grote schades en defecten voorkomen. Met een onderhoudscontract kiest u voor periodiek onderhoud tegen een vast bedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten weten precies welk tijdsinterval er per machine optimaal is. Zo kunnen we makkelijk de afspraken inplannen en heeft u ook hier geen omkijken naar.

Meer informatie over preventief onderhoud? Neem contact op!

Heeft u interesse in een onderhoudsbeurt voor uw rookgasreiniger of wilt u meer informatie over ons onderhoudscontact? Neem dan contact met ons op. Samen nemen wij de opties door en adviseren u in het onderhoud. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien, en staan voor u klaar!

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.