Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Onderhoudsbeurt WKK

Onderhoudsbeurt WKK

Is uw WKK installatie toe aan een onderhoudsbeurt? Redunox zorgt ervoor dat uw installatie optimaal blijft draaien. Om te zorgen dat uw WKK installatie op maximale kracht blijft presteren is het van belang om hem goed te onderhouden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met WKK onderhoud en weten dan ook precies hoe ze uw installatie in topconditie kunnen houden.

Juiste afstelling van uw WKK

Om uw WKK optimaal te laten presteren is een goede afstelling van de gehele installatie heel belangrijk. Zo vermindert u namelijk de kans op onnodige slijtage en in het ergste geval het uitvallen van de installatie. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt gecontroleerd of de afstelling in orde is. Dit doet wij onder andere door te kijken of er nog componenten zijn die aan vervanging toe zijn.

Onderdelen vervangen

Tijdens de onderhoudsbeurt van uw WKK zullen er waarschijnlijk onderdelen vervangen moeten worden om verdere slijtage te voorkomen. Dit is heel normaal.

Naast slijtage wordt er ook gelet op of er mogelijk onderdelen zijn die vervangen kunnen worden voor modernere varianten. Door componenten van uw WKK te vervangen door modernere varianten kunt u er namelijk voor zorgen dat uw WKK nog beter gaat functioneren en hierdoor tevens een hoger rendement kan behalen. Wanneer u bijvoorbeeld een verouderd besturingssysteem hebt kunt u deze laten vervangen door een modernere versie die u de mogelijkheid geeft om de werking van uw WKK zelfs te kunnen volgen via uw smartphone. Zo weet u te allen tijde hoe uw WKK functioneert.

Storingen en onderhoudscontract

Heeft u last van een storing aan uw WKK? Ook dan staat Redunox voor u klaar. U kunt dan namelijk gebruik maken van onze storingsdienst. Wij kunnen uw storing zo snel mogelijk voor u oplossen met dank aan onze jarenlange ervaring met verschillende besturingssystemen. Hierdoor kunnen wij het probleem snel analyseren en voor u oplossen.

Wilt u altijd verzekert zijn van snelle service? Dan kunt u er voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo bent u zelfs tijdens een complexe storing verzekerd van de beste dienstverlening.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een onderhoudsbeurt voor uw WKK plannen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en zullen u zo snel mogelijk verder helpen!

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.