Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Elektrisch onderhoud WKK installatie

Elektrisch onderhoud WKK installatie

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in rookgasreinigers, kunnen wij ook het complete onderhoud van een WKK verzorgen. Met name het besturingssysteem van een WKK installatie is behoorlijk complex. Het elektrische onderhoud aan een warmtekrachtkoppeling vereist een hoge mate van vakkennis, waarover onze monteurs beschikken omdat zij ook dagelijks bezig zijn met de rookgasreinigers voor warmtekrachtinstallaties.

Onderhoudswerkzaamheden

elektrisch onderhoud WKKEen WKK installatie zal alleen goed blijven werken als deze goed wordt onderhouden. Goed elektrisch onderhoud aan een WKK is één van de belangrijkste factoren voor een storingsvrije werking van uw WKK.

Het elektrisch onderhoud aan een warmtekrachtkoppeling bestaat uit 2 disciplines. Enerzijds is er het periodieke onderhoud. Anderzijds is er de storingsdienst. Ondanks goed onderhoud is er altijd een kleine kans op een storing of een uitval van de WKK, en dat moet uiteraard zo snel mogelijk worden verholpen

Periodiek onderhoud

Door een gedegen, nauwgezette inspectie en afstelling. wordt de kans op uitval en onnodige slijtage van de WKK voorkomen. Een goede afstelling van de gehele WKK installatie is tevens een vereiste om het rendement van de installatie zo optimaal mogelijk te houden.

Vervangen van de besturing

Tijdens deze inspecties zullen onze monteurs ook kijken in hoeverre er componenten aan vervanging toe zijn. Niet alleen omdat er wat slijtage is, maar ook omdat er dankzij de steeds voortschrijdende stand der techniek steeds betere componenten beschikbaar zijn. Hiermee zou uw WKK nog beter kunnen functioneren, een nog hoger rendement kunnen hebben of gewoon meer mogelijkheden bieden op het gebied van besturing. Want vooral op het gebied van de besturing zijn er steeds weer nieuwe mogelijkheden. Met de nieuwste besturingssystemen kunt u de werking van uw WKK bijvoorbeeld zelfs op uw smartphone of tablet bekijken.

Storingsdienst

Ook in dat geval van een storing of uitval, of een mogelijke storing, staan wij u zo snel mogelijk bij om het probleem op te lossen zodat uw WKK zo snel mogelijk weer naar behoren functioneert. Door onze jarenlange ervaring aan de meest uiteenlopende besturingssystemen van WKK installaties kunnen wij een eventuele storing snel analyseren en oplossen. Veel storingen zijn gelukkig vrij eenvoudig en snel verholpen. Maar ook in het geval van een meer complexe storing staan wij voor u klaar.

Storing aan besturingssysteem of verbrandingsmotor WKK

Dat geldt niet alleen voor een elektrische storing aan bijvoorbeeld het besturingssysteem, maar ook aan de verbrandingsmotor. De vakmensen van ReduNOx zijn erin gespecialiseerd storingen op te lossen. Ons team heeft ruime ervaring met de gangbare besturingen. Neem gerust contact met ons op over WKK onderhoud!

Servicecontract of regiebasis

Wilt u ons ook het (elektrische) onderhoud aan uw WKK installatie laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag om een passend voorstel. Samen met u bepalen wij welke vorm van onderhoud het meest geschikt is voor uw installatie en of wij dit voor u uit gaan voeren in de vorm van een servicecontract of op regiebasis. Mail naar info@redunox.com of bel met +31 (0)6 278 98 936.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.