Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Correctief onderhoud

Correctief onderhoud

Bij Redunox kunt u terecht voor correctief onderhoud. Wanneer er correctief onderhoud uitgevoerd moet worden betekent dit in de meeste gevallen dat uw machine op dat moment niet gebruikt kan worden. Wij begrijpen als geen ander dat er op zo’n moment snel gehandeld moet worden zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw rookgasreiniger. Wij staan dan ook klaar voor u om uw machine vakkundig te reviseren. In onze werkplaats beschikken wij over de meest geavanceerde apparatuur en gereedschappen om de meest voorkomende correctieve werkzaamheden uit te voeren.

Reviseren van uw rookgasreiniger

Bij correctief onderhoud vervangen we de defecte onderdelen. Dit noemen we ook wel reviseren. Wanneer wij uw machine reviseren betekent dit dat we de machine weer zo goed als nieuw zullen maken. Naast het plaatsen van nieuwe onderdelen voeren we ook direct periodiek onderhoud uit, waardoor u weer lange tijd voort kan.

Afhankelijk van het aantal draaiuren, een defect of andere reden voor revisie zijn de werkzaamheden verschillend. Indien de revisie wordt uitgevoerd door een defect zal dit in afspraak met u gerepareerd worden.

Wanneer u kiest voor Redunox bent u ervan verzekerd dat wij een perfect draaiende generator aan u afleveren die weer klaar is voor een lange periode zekerheid.

Onderhoudscontract

De beste manier om uw machine in topconditie te houden is periodiek onderhoud. Op deze manier verkleint u de kans op uitval, verhoogde slijtage, storingen, en andere defecten. Bij Redunox kunt u terecht voor een onderhoudscontract. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw machine op zijn toppen blijft functioneren en kunnen we grote schades en defecten voorkomen. Met een onderhoudscontract kiest u voor periodiek onderhoud tegen een vast bedrag. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten weten precies welk tijdsinterval er per machine optimaal is. Zo kunnen we makkelijk de afspraken inplannen en heeft u ook hier geen omkijken naar.

Neem contact op voor meer informatie over correctief onderhoud!

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zullen u zo snel mogelijk van een reactie voorzien.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.