Redunox Rookgasreiniging op maat!
Rookgasafvoer verbrandingsmotoren
Besturingssystemen

Besturingssysteem WKK

Heeft u een verouderd besturingssysteem? ReduNOx is gespecialiseerd in het ontwikkelen en updaten van een verouderd besturingssysteem. Dat betreft een upgrade naar de nieuwste technologie. Het voordeel van een up-to-date besturingssysteem, is de actuele informatie die u krijgt over de status en eventuele storingen aan de WKK installatie. Een app op de smartphone is hier heel handig voor. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met ReduNOx.

Bedrijfszekerheid van de WKK

besturingssysteem WKKVoor het zeker stellen van het functioneren van uw WKK, is een besturingssysteem dat optimaal functioneert cruciaal. Wij hebben hiervoor alle benodigde kennis en expertise in huis. Wij werken met de meest bekende merken zoals Comap, Siemens en WAGO. Zowel voor het upgraden van een verouderde besturing als het bouwen van een geheel nieuw besturingssysteem, kunt u prima bij ons terecht. Wij werken met de nieuwste technologie, profiteer van de voordelen die dit met zich meebrengt.

Service: storingen aan uw WKK installatie?

Bij storingen, het uitvallen van, of het niet meer naar behoren functioneren van uw WKK installatie kunt u contact opnemen met ReduNOx. Zowel een onderhoudscontract, zowel een eenmalige reparatie als periodiek onderhoud behoren tot de mogelijkheden. ReduNOx staat voor u klaar bij storingen in de besturing van de WKK en aan de rookgasreiniger. Het optimaal functioneren van de WKK installatie en de rookgasreiniger, daar gaat het om!

Contact over besturingssystemen

Heeft u interesse in een nieuw besturingssysteem of wilt u een verouderd systeem upgraden? Maak dan een afspraak en bespreek de mogelijkheden. Het gemak is dat u het systeem zelf op afstand kunt programmeren, besturen en monitoren. Neem dan gerust contact op met ReduNOx. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info@redunox.com of bellen naar +31 (0)6 278 98 936. Wij helpen u graag verder met adequaat advies.

Heeft u een storing aan uw WKK?

Heeft u op dit moment een storing aan uw warmtekrachtkoppeling? Bel ons, onze specialistische medewerkers verhelpen de storing snel.

Rookgasreiniging op maat voor WKK installaties / verbrandingsmotoren

rookgasreiniging-op-maat-wkk

ReduNOx B.V. is expert in rookgasreiniging. Wij bouwen de rookgasreiniger op de WKK (warmtekrachtkoppeling) installatie en niet eromheen. U kunt bij ons ook terecht voor WKK onderhoud, biogasmotoren en stortgas motoren.